New Girl.

Jag lovade ju att berätta en pinsam händelse som hände mig när jag bodde i Usa. Oh my god säger jag bara. Jag skäms bara jag tänker på det! Det är verkligen en sådan sak som skulle kunna hända på en film.. eller kanske i serien New Girl.

Jag och ett par vänner pratade om den här händelsen för några dagar sedan så det var så jag kom att berätta det. Herregud säger jag bara haha.

Ok, till saken. Jag hade alltså precis flyttat till L.A, bodde i ett område som hette Marina Del Ray i ett lägenhetskomplex med pool och reception, precis som dom flesta andra lägenhetskomplex där. En kväll när jag flyttstädade för att jag skulle flytta dagen efter till en annan lägenhet sprang jag omkring och donade till sent på natten, jag blev liksom aldrig klar. Vid 01.00 tiden sprang jag omkring och yrade i lägenhet iförd endast trosor, jag skulle liksom sova men hade liiite kvar och eftersom lägenheten skulle vara tom morgonen efter så kunde jag inte skjuta upp det direkt. Ibland all flyttröra blev det en del soppor så jag skulle ställa ut soppåsarna utanför min dörr, öppnar dörren (fortfarande i endast undies) ställer ut påsarna, håller upp dörren med foten och BAM så såg jag den slå igen. NEEJ!!! Tänkte jag, dörren låser ju sig själv!?!?! AHH!! Oh herregud. VAD GÖR JAG? Där stod jag, mitt i korridoren, i trosor, helt svettig och i världens panik. Hade någon filmat detta hade jag dött av skratt. Ja det var ju bara att springa till receptionen så jag rusade ner för trapporna, sprang genom hela området, mötte självklart en tant och farbror, log åt dom och ropade ”LOCKED OUT” medan jag täckte allt jag kunde täcka. Den här sträckan som vanligtvis inte var så lång kändes som en mil!!

Kom in i receptionen, pjuh.. inget folk där, sprang till desken, fick stå på tå och plinga på ringklockan då ingen var där. Strax efter kom en man (SÅKLART) och skrattade åt mig när jag berättade vad som hänt. Efter någon minut, fick lov att sitta och vänta i receptionen, i en soffa, i ENDAST trosor… KUL. Skrattade åt mig själv och önskade att jag hade en mobil så jag kunde ringa och prata med någon och tala om vad jag just i detta då höll på med. Efter ca 10 minuter följde herren med mig till min lägenhet, vägen dit var jobbig, jag liksom småsprang fram och han efter, upp för trappor och sedan in i lägenheten, visade mitt pass för honom som han promt skulle se för att se att det var jag som bodde i lägenheten och när dörren stängdes igen och han lämnade lägenheten kastade jag mig på telefonen och ringde mamma. (Mamma, minns du haha?) Hon skrattade högt och jag hade rätt så svårt att sova den här natten. Herregud, ett minne för livet på ett sätt, så kände jag dock inte just då.

Till grejen hör att jag hade vita spetstrosor… Toppen.

// A really embarrassing story of my life.. Long story short, lived in US in a apartment, one night i was cleaning my apt bcs i was moving the next morning. I ran around in my apt in just my underwear and when i was going to put my trashes outside my door i locked my self out, in just underwear! Had to run to the reception and ask for a key.. do u think i was embarrassed? Sort of. Oh my god. Memory for life, that wasn’t exactly what i was thinkin at that point tho..

10 reaktioner på “New Girl.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.