Frriday.

Igår hade jag, Mr, My & Kevin kräftskiva här hemma på gården. SÅ gott och vi satt och mumsade tills det inte fanns så mycket mer att mumsa på.. Så himla gott och mysigt. Kröp upp i sofforna här hemma, bytte om till mjukisar och drack kaffe och baileys men plötsligt smsade massa andra från laget som satt på Inivito och tyckte vi skulle komma dit.

Sagt och gjort, jag och My svirade om och sprang dit. Äntligen fick jag smaka på dom omtalade drinkarna dom har där och jag blev inte det minsta besviken. Hallon mojito och någon annan sliskig passionfruktsdrink. Slurp..

// Last night me, Mr, My & Kevin had a little crayfish party. It was so nice and we ate so much! After a while we went up to the apt and got tired, had som coffee and watched tv but when we got a text from our friends that were zippin drinks at Invito me and My changed clothes this fast and ran there. Mmmm.. i’ve heard so much about their drinks and i was not disappinted at all. Yum.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.