Crayfish party?

Jag har enbart på mig Mr’s kläder idag, han tycker vi måste tvätta mina så jag kan sluta upp med det. Hur mysigt som helst dock med hans pyamasbyxor och tjocktröja. Sitter precis hur bra som helst i vår schäslong (fancy word) och spanar runt på internet, ljusen är tända, jag är totalt inlindad i filten och kräftorna ligger och tinar. Inte så dum torsdag ändå.. I morgon vankas det kräftskiva, jag ska upp tidigt och styra upp en västerbottenpaj. Btw, partyhattarna är självklart inhandlade. Can’t wait. <3 food.

(Bilden är dock tagen i sängen)

// Im only wearing Mr’s clothes today, awesome. I feel soo cozy in his yammiepants while sitting in our chaise lounge (fancy word) and just chillin by the computer. The crayfish is prepared for tomorrows crayfish party (is that a word?) and im gonna wake up early to prepare som pie. Can’t wait! <3 Food.

3 reaktioner på “Crayfish party?”

 • johanna skriver:

  herregud vad vacker du är tjejen 😀

 • Maria skriver:

  Hej! De här byxorna som du har från Minusey.com, är de normala i storlekarna? Dvs. storleken som du beställde, passade den? För funderar på att införskaffa sådana, men är lite osäker på vilken storlek jag ska välja :))

  • sanne skriver:

   Hej! Den minsta strl är ju 26 så jag tog det, har strl 25 annars. Det står ju att alla jeansen är en och en halv strl mindre men jag upplever 26orna ungefär som en 25a, dom sitter bra men töjer ut sig ganska mycket så dom sitter inte supertight.. En strl mindre än vad det står upplever jag dom som! kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.