Look of the day

Jeans, top & jacket Zara, shoes Scorett, bag Mulberry, sunnies Ray Ban, rings Ysl & Massimo Dutti.

Idag har grabbarna ledigt så vi har varit ett gäng och käkat lunch, surrat och shoppat. Vi har även fått lärt känna en ny kille i laget + flickvän, jättekul! Det är av dom roligaste sakerna med att ha en fotbollsspelare till pojkvän, det blir en himla massa nya ansikten och nya vänner… Dock kan folk försvinna ganska plötsligt! Men nu fokuserar vi på det bra =)

Ikväll blir det bio och packning, jag sticker till Stockholm i morgon bitti i fem dagar för jobb och häng med vänner. Way!

// We have had a really good day with friends today. Lunch and shoppin. My bf had a day off today and we hung out with all the other soccerplayers + girlfriends and we got to know the new guy in the team and his girlfriend, so much fun. That is def one of the best things with having a soccerplayer as a bf, you get to meet so many new ppl. Unfortunately ppl can disappear very fast.. but let’s focus on all the good things =)

On tonight’s schedule? Go to the movies and pack.. im leaving for Stockholm tom. Yay!

1 reaktion på “Look of the day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.