Thursday fine

Ååå ljuva torsdag. Solen skiner och himlen är klarblå, jag har sökt yttligare ett riktigt kul jobb (hold ur thumbs) och nu ska jag springa iväg till My, det är min vän som jag ofta nämner här i bloggen. Hon är frisör och jobbar på samma ställe som jag går på ansiktsbehandlingar på, Spa City Break, lägg det på minnet. Sundsvalls bästa spa!

Nu idag när jag ska dit ska My styra upp barret på mig, hon har inte kund förrän lite senare idag så vi ska prova få lite fin volym på mitt hår. Resultatet får ni se senare!

// Oh lovely thursday. The sun is shining, the sky is blue and i have found a really interesting job!! Wish me luck. Now im off to my friend, she works as a hairdresser and she’s gonna fix my hair today, try to make some volume. We’ll see how it goes. Ill show u guys the result later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.