All black.

Jag har lite fall på håret! Tack till My och spolarna, mitt hår är ju totalt spikrakt annars så idag får jag känna på hur det känns att ha ett levande svall, haha.

All black är min grej idag och nya väskan invigs självklart, jag är som ett barn när det kommer till nya saker.

// Woah, i’ve got some swag in my hair today, usually it’s so straight. B-boring. All black seems to be my thing today, obv im wearing my new bag, im like a kid when it comes to new stuff, need to wear it right away.

1 reaktion på “All black.”

  • Ellinor Weman skriver:

    Hej Sanne! Underbar blogg 🙂 men jag har en fråga! Jag började 9an idag,och jag har ingen motivation alls till att plugga,gå till skolan osv..ingenting. Jag har liksom ingen ork..vad kan jag göra? Det är liksom nu det gäller,sen är det gymnasiet som gäller..Men vad ska jag göra,några tips? Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.