Fast girl.

Tror minsann jag av någon anledning har en hälsovecka av något slag. Jag har ätit allt från soyabönor (motverkar cancer!) till att dricka olika juicer för att få i mig alla vitaminer jag behöver. Ja och på det styrketräning och idag.. nu ska ni få höra. Cykeltur!

My tog med mig på en cykeltur upp på Norra berget, alltså den där uppförsbacken? Och så på ettans växel, inte lite mjölksyra. Fy! Men det roliga med det hela, jag kunde inte sluta skratta! Jag fick sådana flashbacks och skrattattacker när vi cyklade. Vi cyklade på varsin sportcykel och det var precis som om jag vore tillbaka på mellanstadiet. Jag hade alltid supersportiga och snabba cyklar (tack pappa men inte jättehett) och sjukt snabb hjälm också, vilken syn det måste varit!! Haha, hur som helst så kunde jag inte sluta känna mig själv som Sanne 7 år igen med en framtand längre än den andra, sjukt spinkiga ben och lite för stora fötter till min lilla kropp komma cyklandes med min sportiga hjälm. Så kul!

Men tillbaka till ämnet, att halka in på en hälsovecka såhär bara av sig självt utan att bestämma sig för det är ju inte så dumt. Hoppas det håller i sig, känner mig väldigt pigg och jag tog mig ju faktiskt upp för berget så jag tror nog mina vitaminkurer hjälper!

// I just realized im having some kind of a healthy week this week, not on purpose tho. Im not only drinking all these juices with hundreds of vitamins in it im also working out and today me and my friend went bicycling which was so much fun.. Wanna know why? I just couldn’t stop thinkin of me when i was a little girl, i had the most sporty bicycle (thanks dad but not so hot) and a very sporty helmet, i looked like a total retard with my super skinny legs and a little too big feets haha.. So much fun!

Well, let’s go back to the subject. Im having a healthy week without planning it, not bad. Hopefully i will go for it next week as well..

3 reaktioner på “Fast girl.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.