Easy fix.

Ni är en del som undrat hur jag stylat mitt hår på senaste tiden. Easy! Jag har senaste månaden använt mig mycket av plattång, jag är en periodare. Ibland kör jag bara med locktång men just nu är jag inne i en plattångsperiod.. Såhär har jag styrt upp mitt livlösa hår på senaste tiden.

// Some of you have asked me how i style my hair, here we go!

Dom flesta dagar låter jag håret vila och då tvättar jag det, har i lite morroccan oil i topparna, borstar och sedan får det självtorka. Jag har spiktrakt hår i mig själv så det behövs inte göras så mycket.. =) Såhär ser det ut då;

// Most of the day i just wash my hair, put some morroccan oil in it and just it leave it that way. My hair is super straight and when i do this routine it looks like this;

Eller så lockar jag det med locktong och då använder jag mig av denna lock-tekniken och då ser mitt hår ut såhär;

// Sometimes i style my hair with a curling iron. Look at this video to see how i curl it. This is how my hair looks when i use the curling iron;

Och så nu använder jag mig av plattångslockar för ett ännu naturligare resultat. Jag satsar alltid på värmeskydd först, pudrar lite hårpuder för mer volym i hårbotten och sedan använder jag mig av denna tekniken med locktången MEN börjar inte lika högt upp till vardags för att inte få så mycket lockar. Sprayar och borstar ut lite. Voila! Tar mig max 20 min så det är perfekt! Såhär ser mitt hår ut då;

// The past weeks i’ve been styling my hair with a hair straightener, i think my hair looks so much more natural when i do use it.  Take a look at this video to see how i do it. My hair looks like the picture below when i do it..

 

4 reaktioner på “Easy fix.”

  • karolina skriver:

    Ditt hår är väldigt likt mitt, vad jag ser i alla fall, spikrakt och ganska tunt. Den oljan du använder, morroccan oil, vad heter den och var kan jag köpa den? 🙂
    Din blogg ger så sjukt mycket inspiration, tack!

  • Anna skriver:

    Asså, my gooooood! Jag har nog aldrig sett en mer perfekt människa! Dessutom har du en väldigt intressant och inspirerande blogg! Tack!

    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.