WORK OUT.

Hur tränar jag?

Går, går och går.. försöker att gå överallt. Det dör lika många av stillasittande varje år som rökare. Ganska sjukt men det visade en brittisk studie. Jag försöker att gå när jag ska ta mig någonstans, det är inte ens ansträngande utan bara bra för kroppen!

Hiking. Går upp för Norra berget och ner, det är en trappa hela vägen upp så om låren, rumpan och hjärtat får jobba? Oh yes.

Gymmet. Går jag inte på pass så som något dansliknande, bodybalance, yoga el liknande så har jag och lite vänner hakat på en av killarna i lagets flickvän som har stenkoll. Vi har kört 10 min uppvärmning på crosstrainern och efter det en massa intervaller. Blir svettig av att tänka på det. 20 sekunders intervaller, låt oss säga göra armhävningar, så många du kan på 20 sek, vila. Snabbt upp och göra benböj med vikter, 20 sek pumpa sedan vila.. detta x 2 och så en massa andra övningar. Styrka och kondition kombinerat, bästa träningen! Vi brukar spendera ungefär 1 h på gymmet, avslutar alltid med stretching. Viktigt!

// How do I work out? I walk everywhere. I go to the gym, i hike and i do powerwalks.

Vad lägger jag fokus på?

Jag vill INTE bli sådär jättemuskulös. Jag har lätt att bygga muskler och vill endast ha en stark, fast kropp och så gärna lite tonade muskler. Jag tycker det är snyggt med en tonad mage, armar, ben och en riktigt fast rumpa. Detta är vad JAG tycker och mina mål. Men jag vill fortfarande se väldigt feminin ut, jag vill inte att man i kläder tänker ”oj vilken muskulös tjej” utan bara fast och tränad. Jag fokuserar mer på ben och rumpa än mage och armar. Jag har så pass smala ben att dom skulle kunna bli lite bitigare, armarna och magen har jag behållt en del muskler på så det lägger jag inte lika mycket fokus på.

// What do i focus on? I want to have a strong and tight body with toned muscles. I focus on my but and legs.

Vad är mitt mål?

Mitt mål är att MÅ BRA. Jag har en ämnesomsättning som jag vet inte vad och kommer på mig själv att äta mer än vissa karlar ibland haha. Nej jag ska inte överdriva men jag äter allt, med måtta, frossar inte i något men äter det jag är sugen på och utesluter INGET. Mitt mål är att hålla mig i form, självklart, jag vill behålla den kroppen jag har men bygga lite mer muskler på rumpa och lår. Jag vill känna mig pigg, fräsch och stark- INTE säckig och klen. Det vantrivs jag med! Målet är att träningen ska bli en rutin som back in the days och jag vill aldrig mer halka av banan. Resor och så vidare är självklart undantag men man kan faktiskt ta sig på en liten promenad, så jobbigt är det inte.. det jobbiga är att snöra skorna och bege sig ut!

// Whats my goal? To feel great. I want to love my body! I eat what ever and i don’t skip anything. I want to have a good work out routine. I want to feel strong and good about my body!

Den här bilden är lite av en mina motivationsbilder =) 

Hur ofta tränar jag?

När jag tidigare dansade så tränade jag 4h om dagen ungefär, vissa dagar mer. Jag levde för dansen så jag har en bra grund. MEN, för att behålla mina muskler och min hyffsat starka och smidiga kropp måste jag försöka hålla i det, vilket jag har varit urusel på. När jag inte har fasta tider halkar jag lika lätt av träningen som jag hakar på det igen. Jag försöker i alla fall att röra på mig 2 ggr i veckan och det gör jag! Målet är däremot 3-4 gånger i veckan, då mår jag som bäst. Nu när hösten och rutinerna är på ingång ska jag försöka träna minst 3 ggr i veckan, varva promenader upp för Norra Berget och styrka på gymmet.

// How often do i work out? When i was a dancer i worked out like 4 h a day. Now days when i don’t have a schedule or something i try to work out three times a week. My goal is to AT LEAST work out three times a w.. Hiking and powerwalks included.

 

Vad är era träningsmål och hur tränar ni?

// Whats your work out routines and how often do you work out?

 

12 reaktioner på “WORK OUT.”

 • Paulina skriver:

  Härliga mål! Kolla gärna in min blogg och följ min vardag som tonåring och som ung gruppträningsinstruktör. 🙂

 • Elin skriver:

  Var har du köpt dina levis jeans? 🙂 Vore jätte tacksam för svar! =)

 • simone skriver:

  Din motivationsbild ser ju ut som du, svinlika kroppar! 🙂

 • elin skriver:

  Jag har alltid tränat friidrott (sprint) hela mitt liv, men la ganska nyss friidrotten på hyllan. Då körde jag en del gym och byggde mycket muskler, vilket jag egentligen inte ville. Sen jag la ner friidrott så har jag försökt ”få bort” mycket muskler, för jag vill precis som du se feminin ut, inte jättemuskulös. Så jag joggar långt och länge, går mycket och gör bålövningar. Kör inte gym alls just nu eftersom jag försöker tona ner kroppen. En process men det ska nog gå med lite vilja!

 • Linnea skriver:

  Kul och läsa!:)

 • Linnea skriver:

  Kul och läsa!:)

 • Emma skriver:

  Jätte bra och inspirerande inlägg! Jag är ganska lik dig mår bäst av att träna och försöker att träna 5ggr i veckan. Det är mitt mål men oftast hamnar det runt fyra ggr i veckan. Jag varvar gym och springa. Gillar att man bränner massa kalorier när man springer och det är bra för mig som försöker gå ner i vikt. Går även till gymmet eftersom jag vill ha lite tonad kropp. Du har en jätte intressant blogg, kram.

 • Elin skriver:

  Åhh Jag verkligen älskar din blogg!!! Du verkar vara en så himla underbar person! Kan ju säga att din blogg är alltid prio 1 att läsa och kolla 🙂 Älskar älskar älskar! Allt du skriver om, och du är en riktig inpirationskälla.. från allt du gör, skriver och dina tips om kläder, smink, inredning.. ja ALLT!
  Och det härligaste är att du bjuder på så mycket men ändå inte fööör personligt så det känns som man känner dig (även fast man inte gör det alls) och det tycker jag är så himla kul!
  Älskar att få följa dig i din vardag.
  Inspirationen till att börja träna igen efter en riktigt lat sommar är på topp nu kan jag ju säga! Tack! 😀
  Kramar till bästa bloggerskan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.