No church in the wild

Det har dykt upp en massa fint här i hemmet, det är mestadels presenter från när jag fyllde år från nära och kära. Jag är SÅ glad för alltihopa! Ni vet ibland kan man få en present till hemmet man verkligen gillar men att det inte riktigt passar inte in. Denna gång blev det fullträff med precis allt!

Först och främst, plexi nattduksbordet från Zara Home står nu bredvid sängen på Mr’s sida. LOVE! Jag inhandlade lite fint att ställa på det här om dagen, doftljus i en underbar doft som heter Pink Champagne, en ram som jag tänkte rama in ett fint kort på mig och Mr (vi har INGA fotografier hemma, opersonligt och tråkigt, ändring!) och så en liten ljushållare. Jag kommer säkert ändra detta bord fler gånger men vi börjar såhär.

Jättefin vit pall också från Zara Home, perfekt i vår hall!

Fina prylar i fönstret i matrummet från Anneli’s. Jag är så trött på lampa, blomma, ljusstakar i fönstrena och ville göra något annat i detta fönster. Det ser lite tomt ut just nu, jag funderar på en rullgardin i vit linne för att göra det lite roligare, det blir så tomt och sterilt annars vilket jag gillar men till en viss gräns!

SÅ fin bricka i silver som jag ställt på bordet med blommor och ljus i från Mio. Kommer säkert styra om lite där i och självklart byta blommor (jag är sämst på att sköta blommor, haha) men annars tycker jag det är SÅ snyggt med bricka på vardagsrumsbord. Och JA, det är min herre som ställt sin högtalare och dator i fönstret, jag har inte ställt det där =))

Fin anteckningsbok som jag fick av farmor, hon tänkte på mig när hon såg den. Här i skriver jag av mig, gör todo-lists och skriver påminnelser.

6 reaktioner på “No church in the wild”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.