charging.

När jag kom innanför dörren igår med min hämtmat slängde jag mig i soffan och bara pustade ut. Välbehövligt häng med mig själv i soffan igår kväll! Sov som en prinsessa i natt och har spenderat dagen på balkongen.

Jag kommer att fortsätta ge vad min kropp behöver idag, jag har egentligen en massa att ta itu med och jag ska försöka göra så mycket jag kan men jag måste vila! I morgon står bröllop på schemat så jag har lite smådetaljer jag måste fixa inför det också. Ibland behöver man bara stänga av allt och vila, när du gjort dig av med alla dina batterier måste du ladda dom också.

 

1 reaktion på “charging.”

  • Linnea skriver:

    Vad är ditt bästa tips till mig som ALLTID gör fel, vad jag än gör? ingenting jag gör blir någonsin bra och jag är aldrig nöjd med något? är sällan glad pga detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.