Look of the day

En typisk vardagsoutift för mig när det är varmt ute; Shorts, någon enkel tröja och så brukar jag köra på boots, flipflops, converse, ballerina eller wedges. Så passar jag även gärna på att gå ofixad både när det kommer till hår och smink på vardagarna, jag borstar det inte ens som ni kanske ser hehe..

Idag håller jag och Mr på och fixar och donar här hemma och så sover jag som ett litet barn emellanåt. Trött tjej, det vet ni! Nu ska jag fixa med det sista inför bröllopet i morgon, beslutsångest angående hår och smink men det löser sig. Tänkte prova lite ikväll så jag inte gör tabben och börjar exprimentera i morgon förmiddag, det vore något.

Men först ut, slänga ihop en middag! CIAO!

New In. Lack & Rouge från FACE och så ett litet hårspänne från H&M. Tanken är att inviga allting i morgon!

5 reaktioner på “Look of the day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.