On the train. 3,5 hours left

Nu ska jag ”mellanlanda” i Stockholm, jag ska köpa mig en stor latte och en bra tidning, det förtjänar jag! 20.00 är jag hemma ikväll och då är det jag som intar soffan. Jag ska ta ett bad, lägga en ansiktsmask, tända ljus och bara vara.. så ska jag försöka somna runt 21.00, det kommer nog inte vara några problem. Tummen upp för att jag kommer vakna upp bredvid min prins som kommer hem i natt!

Idag har jag endast på mig concealer i ansiktet, tänk vad mycket det kan göra. Mitt absolut bästa skönhetsknep! Applicera under ögonen, ögonbrynen och runt näsvingarna. Make Up Stores i tre färger är bäst, life savior. Och just ja, mitt ljusrosa lipsyl från Nivea som jag aldrig går utan. Äger sisådär en 20 stycken och har en i varje väska och jackficka. My BF!

Vad är Ditt bästa skönhetsnep? Tell me!

6 reaktioner på “On the train. 3,5 hours left”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.