I crave.

Jag ska klicka hem ett par sneakers och det är Nu. Så fruktansvärt snyggt.. och bekvämt förhoppningsvis. Det snyggaste som finns kan ju vara att lyckas se exklusiv ut oavsett om man bär sneakers eller inte.

Världens snyggaste par btw?

2 reaktioner på “I crave.”

  • Hanna skriver:

    Hej Sanne!
    Har för mig att du har gått Helen Falks stylistutbildning. Hur var den att gå? Var det ”värt” pengarna? 🙂

    • sanne skriver:

      det stämmer! ja absolut. beror lite på exakt vad du vill ha ut av den, om du vill jobba som just stylist eller om du bara känner för att gå den för att du är intresserad och vill lära dig mer.. jag tror att vill du verkligen bli stylist och jobba med stora tidningar/tv-produktioner tror jag den bästa vägen att gå är att assistera massa olika stylister, där igenom får du både kunskap och kontaker men känner du att du inte vet hur du ska gå tillväga så är det alltid bra, vem vet.. helene kanske tycker du är jätteduktig och vill att du ska assistera henne. Utbildningen var jättebra och jag lärde mig mycket men jag tror det är lika bra att gå andra vägen, det är svårt att säga.. följ magkänslan och klura ut exakt vad det är du vill ha ut av kursen =) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.