There’s a free way

Anine Bing, vilken kvinna. Jag har läst hennes blogg i flera år, jag minns så väl hur jag satt och drömde mig bort till Los Angeles då hon var bosatt där då och levde loppan när jag fortfarande gick i skolan. Jag fastnade inte bara för hennes sjukt bra klädstil och utseende utan även för hennes personlighet. Jag gillar hennes blogg lika mycket som då, en bra dos med inspiration, fina ord och ödmjukhet.
Nu ett par år senare är jag fortfarande en flitig läsare och sken upp som en sol när jag såg att hon släppt sin första klädkollektion. Hon precis som jag går efter ”less is more” och går mest klädd i basplagg med en rockig twist. En typisk Anine Bing outfit skulle jag säga är skinnjacka, slapp tisha, jeans, boots och nätta smycken. Något jag tycker är bland det snyggaste som finns! Hon får basplaggen att se sådär exklusiva och snygga ut vilket inte alltid är det lättaste. Älskar hennes stil och hon är helt klart en av dom bäst klädda kvinnorna jag vet.
Här har vi Anine i hennes egendesignade kläder.

Här får ni se lite av hennes kollektion. Jag är SÅ kär i skinnjackorna så jag får helt galna cravings! Här kommer du till hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.