Tour Ended.

Det finns ett slut på allt och nu är Nelly Turnén över för denna gång. Det har varit en riktigt rolig sommarturné och jag sitter här i bilen och inser att jag kommer att sakna det litegrann..

Men trots det så känner jag mig helt slut i kroppen och behöver lugna ner mig lite, turnélivet är påfrestande! Det ska bli underbart att komma hem nu och bo in sig i lägenheten, jag har ju max sovit i vår nya lägenhet 5 gånger så när jag anländer idag ska jag verkligen ta vara på veckorna nu som blir lite lugnare och innehåller mycket mindre resor. Vill även säga hej till träning, sömn och inpackningar! Både mitt yttre och inre behöver pysslas om.

Tack för denna gången Nelly-gänget + all grym publik det har varit fantastiskt kul!

1 reaktion på “Tour Ended.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.