MIDSOMMAR INSPO.

Då var det snart midsommar, vad tiden går fort! Många av oss är säkert lite osäkra på vädret vilket gör det lite svårare att klä sig så jag har försökt satt ihop ett så bra kollage som möjligt här nedan. Det är så svårt att tipsa om midsommaroutfits när jag inte riktigt vet hur och var ni ska fira.

1. Om du ska ut på landet och misstänker lite regn eller att ni är ute i naturen mycket, kanske leker lekar os.v skulle jag satsa på en söt vit klänning, skinnjacka och boots eller gummistövlar. En krans i håret på så har du en perfekt midsommaroutfit tycker jag! (Se vänster i kollaget)

2. Om du ska på en lite finare tillställning där du vet att folk kommer att klä upp sig, eller kanske som för mig som ska på bröllop eller bara bestämt dig för att ha en fin långklänning så har jag tagit fram två väldigt fina här nedan. Med en fin blomsterkrans i håret på detta och ett par fina sandaler så kommer du se ut som en midsommardrottning! (Se mitten)

3. Om du planerat att ha chic partyklänning och klackar skulle jag satsa på somriga färger, om det är någon dag du får vara färgglad så är det ju denna somriga dag! Vill du tona ner dom pastelliga färgerna lite så passar det ju väldigt bra att göra det med ett par beiga skor. (Se vänster)

Till vänster vit klänning H&M, dom andra två klänningarna Misselfridge.com, boots Zara, Stövlar Hunters. I mitten, gul klänning från Misselfridge.com, grön klänning Oasis-stores.com, sandaler Zara. Till höger Gul & Persikofärgad klänning Topshop, korallfärgad klänning Johnlewis.com, beiga kilklackar Topshop, beiga klackar Steve Madden. Hårbanden kommer från Riverisland.com

4 reaktioner på “MIDSOMMAR INSPO.”

 • Hilda skriver:

  Vad tror du om att ha ljusa jeansshorts men vit transparant linne med detaljer och träklackar? Eller är det snyggare med converce? Funkar shorts på midsommar? Kram

  • sanne skriver:

   självklart funkar shorts! =) jag tror det funkar men tror jag är mer för kombinationen vitt till mörka jeansshorts och svart linne till ljusa jeansshorts men båda kan funka så kör hårt, kommer bli asbra!! kram

 • Hilda skriver:

  Vad tror du om att ha ljusa jeansshorts men vit transparant linne med detaljer och träklackar? Eller är det snyggare med converce? Funkar shorts på midsommar? Kram

 • Emma skriver:

  Hej Sanne! Undrade om de skorna ovanför från zara, beiga botsen, de andra skorna från vänster. Hittar de ej på deras hemsida. Vet du vart de finns att köpa eller är de gamla eller vart finns de på hemsidan? Kanske jag som va lite blind.. 😛
  Tack för ett kanon inlägg, mer sånt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.