Home.

Som ni kanske kan tänka er är det full rulle här i nya lägenheten. Igår var vi och inhandlade en massa saker, balkongmöbler, tvbänk, hyllor, glasskivor, ljus, sminkbord och en mycket mer och så smusslade jag självklart med lite blommor och krukor, svårt att låta bli.

Det är fortfarande en röra här hemma och jag vill inte ta bilder förrän det ser bra ut, jag blir så petig nu när det är vårt på riktigt. Vi äger den här lägenheten och den ska tusan bli tip top! Det är fortfarande ett helt rum som vi inte har några möbler till så man kan säga att det finns saker att göra.. och inhandla. Men några sneak peeks ska ni självklart få se.

Välkommen, man skulle kunna tro att jag är gift nu!

Ny spegel som står i hallen, så himla fin! Vi har bestämt oss för att inte köra på en hatthylla eller något i hallen då vi har ett bra litet förråd till vänster när man kommer in där man kan hänga av sig så vi kommer endast att ha denna stora spegeln och en kristallkrona när man kommer in.

Jag tänkte ta tag i vår W-I-C idag. Kaos? Svar JA! Men mitt sminkbord står där det ska!

Rörigt i köket men en god frukost serverades ändå, kylskåpet är min bästa vän för tillfället. Har ju inte sett ett på tre månader, missed you!

Min fina lampa står i vardagsrumsfönstret just nu. Pure love!

Och så min kära stol. Den är just nu placerad i sovrummet bredvid sängen så jag kan slänga lite kläder på den men jag tror minsann jag vet var jag ska flytta den!

Kristallkronan vi köpte för ett bra tag sedan som vi planerade skulle sitta på toaletten hänger just nu i vardagsrummet och där sitter den som en smäck och jag vill inte flytta på den! Ibland får man prova sig fram..

14 reaktioner på “Home.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.