Getting there.

JA! Vi är på g, det känns verkligen som ett hem nu och det har hänt otroligt mycket sedan vi flyttade in, särskilt idag. STORT tack till svärisarna som varit här och slitit med oss. Utan er hade vi varit klara om tre år! Och så tackar vi farmor och farfar som kom upp idag för att hjälpa till ännu lite till. Åå vad jag är glad, detta är ren lycka!

Det som fattas nu är bord och stolar till matsalsrummet och så lite andra småmöbler, jag letar bland annat efter en fin kista så hojta till om ni ser någon snygg!

Jag måste bara säga att jag är förälskad i vår Walk In, jag vill typ sova där.. Den är dock heller inte klar, jag måste organisera om lite bland kläderna, rensa i lite kassar och även organisera smycken och hår/sminkprodukter i sminkbordet.

PS. Visst är vår nya tvättkorg fin? LOVE! Du hittar den på Ikea.

5 reaktioner på “Getting there.”

 • Jonna skriver:

  En walk-in är nog varje tjejs dröm 😉

  Måste bara fråga var din klänning är ifrån? Superfin 🙂

 • Jonna skriver:

  Attans då!
  Men tack för en bra och väldigt inspirerande blogg 🙂

 • ib skriver:

  var du ett tåbarn? Sånt som går på tårna? 🙂 bara undra eftersom du står på tå väldigt ofta på foton när du inte har skor på dej 🙂

  • sanne skriver:

   haha nix.. däremot har jag ju dansat balett och massa annat hela livet så står stadigt och tycker det är skönt! sedan gör jag det rätt ofta här i hemmet eftersom jag inte är så lång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.