EXCITING.

Vet ni vad? Igår runt 19.00 stod jag och Simon pirriga med nyckeln i handen och öppnade vår lägenhet för första gången tillsammans. Ååå!! Nu har vi äntigen vår lägenhet, hotellet som vi bott på i TRE månader är nu utcheckat och tomt och nu är det en himla röra här i lägenheten men det är såå roligt att äntligen få börja fixa. Det börjar redan ut som ”vårt” hem efter bara ett par timmars fixande igår kväll.

Tack för tiden på hotellet får jag lova att säga, jag är imponerad över mig & Simon i och med att det gått så bra, tro mig, det är mer påfrestande än man tror! Nu börjar en ny tid i vårt liv, vi intar vår andra lägenhet tillsammans och denna lägenhet är så fin!!! Jag är så glad! Och hur skönt tror ni att det var att sova i sängen? Ni kan ju bara gissa.

Garderobsprojektet känns som en never ending story och en bloppis kan jag garantera. Det är bara att börja!
Bilder kommer självklart att dyka upp nu allt eftersom när vi grejar här.

2 reaktioner på “EXCITING.”

  • Anna Arvidsson skriver:

    Åhh spännande! Ska bli kul att följa med er genom bloggen 🙂

  • ella skriver:

    sanne du har så himla fin klädstil och jag försöker nu att uppdatera min garderob lite, haha! men tänkte fråga vad du tycker att man MÅSTE ha i sin garderob? och vad man bör lägga lite mer pengar på, tröjor? jeans? aah du förstår nog 🙂 lycka till med lägenheten och allt annat såklart 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.