Look of that day.

Dagen började med regn och inte så härliga vindar i lördags så när familjen och jag åkte ner och väntade på att Linn skulle springa ut körde jag på jeans faktiskt och så bytte jag sedan om till mottagningen.. och så bytte jag igen men det är en annan femma.

Linne, jacka, skor, väska Zara, jeans Dr Denim. Sponsrad av Zara? Man skulle kunna tro det.
Körde även på rakt hår och lite mascara.

Jag bytte sedan ut jeansen mot en kjol, har tyvärr ingen helbild men jag matchade kjolen tillsammans med en lite skarpare sminkning, mjuka lockar och ett par skor i beige/aprikos. Naglarna behöll jag glittriga, både tår och fingernaglar.

Och runt 21.00 hoppade jag i min fodralklänning som ni redan sett. Det blev alltså hela tre outfits totalt! Håret och sminket såg sisådär ut efter kvällen, mitt smink förstördes nog redan när jag höll mitt tal och lockarna dansade jag ur. It was all worth it!

4 reaktioner på “Look of that day.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.