Back in business.

Då var jag tillbaka på hotellet, på fredag lämnar vi detta hotell för alltid. Can’t wait!! Jag tackar för jättetrevliga dagar till alla som är inblandade, har varit borta sedan i onsdags och sätter nu igång denna vecka, jag ska förbereda en massa för vår semester, tvätta, packa, dona och greja för på fredag blir vi borta i 10 dagar, Ja då när regnet och kylan kommer, älska timing. Men när vi kommer tillbaka har vi nycklarna till vår lägenhet, yay!

Slänger upp två fina bilder från i helgen. Klänningen på bild två hittar du på Notme.se

6 reaktioner på “Back in business.”

 • Agnes skriver:

  Hej Sanne,
  Jag har en fråga gällande Fey True Dress från Notme – Kan man ha den utan bara axlar, dvs att man drar upp ärmarna? Ser det bra ut med tanke på att det är kanten är stretch? 🙂

 • Kajsa skriver:

  Klänningen som d har på dig på sista bilden den blommiga från notme, är den jätte kort? och funkar den att ha på fest med klackar? Kan d inte visa bild när d har på dig den framifrån?=)

  • sanne skriver:

   Jag är 1.65 och den är inte suuuperkort på mig! Kolla in sajten, har inte klänningen här hemma. Den funkar definitivt att ha på fest, jag hade den ute på krogen här om dagen och fick massa komplimanger!! så söt sommarklänning! kram

 • hanna skriver:

  Jag vill ha dom skorna du har på bilden. Jättefina! 🙂 från nelly också? Puuuuss
  (kan vi sluta ringa om varandra) haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.