Volume.

Jag nämnde i förra veckan att jag var så nöjd med volymen i mitt hår, det var efter min heldag på Nelly kontoret. Hårstylisten Matilda fick verkligen till det med mitt spikraka, mjuka och fina hår som i vanligt fall knappt går att locka för att det är så mjukt och lent.

Såhär stylade Matilda mitt hår, steg för steg;

– Delade upp mitt hår och började underifrån där hon tuperade väldigt mycket innan hon använde volumemaster. Det är som en krustång som man använder för att ge håret mer volym och tjockhet. Hon använde den och använde den inte bara längst in mot huvudet utan gick även en bit ut för extra tjock effekt. Släppte ner lite mer hår och gjorde samma sak där tills hon kom så pass långt upp att det kanske skulle synas igenom och det översta håret tuperade hon väl.

– Lockade mitt hår med en väldigt tjock locktong, det såg väldigt lockigt ut till en början. En massa spray och sedan hon det vara så lockigt i ungefär en timme, medan hon sminkade mig.

– Därefter satt jag på en stol och hon bad mig luta huvudet bakåt då hon drog igenom sina fingrar genom håret för att sära på lockarna och göra dom lite mer mjuka och naturliga. Sedan använde hon händerna och puffade mitt hår från hårbotten och ut för extra stor volym och sedan avslutade hon med lite mer spray och lite andra produkter som jag inte såg vad det var.

När jag var klar hade jag mittbena och såg ut såhär;

Men efter att ha plåtatas skulle jag göra ett annat jobb på samma kontor så då slängde vi över mitt hår på ena sidan och tog bort mittbenan. Håret fick ett jättefint svall då också!

Jag skulle säga att det är tuperingen och volumemastern som är tricket så jag vet exakt vad jag ska springa och inhandla idag. Lycka till!

10 reaktioner på “Volume.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.