So this is what it was all about..

Ni minns kanske i förra veckan hur jag pratade om något stort jag skulle göra, hur nervös jag var och vad det skulle betyda mycket i fall det gick vägen..

Jag var nämligen i väg och provfotades för Nelly.com, något jag drömt om sedan jag började stå framför kameran. Jag är inte så lång och det absolut största modelljobbet jag skulle kunna göra är för Nelly eftersom jag inte är någon lång supermodell med ett sådant utseende, inte alls.  Jag platsar inte alls i stora fashion magazine eller på catwalken på Paris Fashion Week. Jag är raka motsatsen mot det i princip! Men eftersom Nelly använder sig av båda väldigt långa, smala supermodeller så använder dom sig även av lite mindre, lite kurvigare tjejer vilket jag tycker är jättebra så i torsdags var jag där och provfotades i alla möjliga plagg. Det var en heldag och jag hade jätteroligt, träffade på en massa härliga människor, både stylister, fotografer och modeller!

Jag kommer inte att få ett svar så som ”du har fått jobbet” utan gillar dom mina bilder så kommer dom att kontakta mig igen så vi får hålla tummarna för det, vore hur roligt som helst eftersom jag älskar att stå framför kameran men om inte så var det en väldigt rolig upplevelse!

Här är en bild på mig och en av deras modeller från i torsdags;

Så.. i veckorna kommer ni säkert stöta på mig på sajten, ni får gärna säga till då =) En bild är redan uppe, jag känner knappt igen mig själv men det kanske bara är just denna bilden. Jag är spänd!

16 reaktioner på “So this is what it was all about..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.