Tomorrow is a big day.

Morgondagen är en sådan dag som jag förmodligen alltid kommer att minnas. Det är en stor dag för mig då jag ska få göra något jag drömt om ett tag. Men vet ni vad? Det får bära eller brista. På senare år har jag insett vad det är som egentligen gör mig lycklig och vad jag värdesätter högst här i livet och det är inte jobb. Jobb är en stor del men inte det som avgör om jag är lycklig. Det är tillfällig lycka för mig. Jag har mitt drömjobb just nu men funkar inte relationer med familj/pojkvän/vänner så betyder det inte så mycket.

Jag försöker alltid att värdesätta saker på rätt sätt numera. Jag tror att i vintras när min morfar gick bort insåg jag vad det verkligen är som är viktig här i livet. Under tiden han försvann så jobbade jag på Style by Tyra, jag turnerade med Nelly, var även då tillsammans med världens bästa pojkvän och hade alla fina underbara människor omkring mig och mitt jobb, utseende, pengar, träning, INGET sådant hade någon betydelse när han var sjuk. Inget. Det enda jag brydde mig om var mina nära och kära. Jag insåg att man måste värna om sina vänner/familj och pojkvän för ingenting varar för evigt så nu idag.. efter att ha tagit mig igenom en sådan här svår sak så ser jag lite annorlunda på saker och ting.

Jag är överlycklig och inte alls ledsen och sorgsen som det kanske låter just nu, tvärtom, jag är bara glad över att jag med tiden lärt mig vad det är som betyder något på riktigt för mig vilket har lett till att jag kan skaka av mig småsaker, så som skitsnack, jobbrelaterade saker och annat strunt. Jag lever efter att vara lycklig, fokuserar inte på struntsaker! Jag är överlycklig för det liv jag har just nu och tycker jag lever lite av en dröm känns det som och om jag får jobbet i morgon kommer jag såklart bli ännu lite gladare, skulle vara såå roligt men om inte? Nej då är jag nöjd ändå, väldigt nöjd!

Hoppas ni alla fina läsare mår bra och är glada. Och om inte, livet är en berg och dahl bana. Glöm inte. If it’s not ok it’s not the end..

3 reaktioner på “Tomorrow is a big day.”

  • frida skriver:

    älskar dig och din blogg. lätt bästa bloggerskan! verkar så jordnära trots att du lever mitt drömliv.. men förstår vad du menar, man kanske inte blir lyckligare av ytliga ting

  • Cecilia skriver:

    Vet precis hur du menar, när såna saker händer så släpper man allt annat för en stund och fokuserar på det viktigaste. Kram!

  • Cecilia skriver:

    Vet precis hur du menar, när såna saker händer så släpper man allt annat för en stund och fokuserar på det viktigaste. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.