Notme.se

Alexandra

Hej, beställde de rosa batik byxorna från notme.se häromdagen och fick hem dem idag, är super nöjd. Snabb och bra service och jätte gulligt att jag fick ett litet armband också, stort tack! Har kollat in en massa mer som jag vill ha, men får vänta tills det finns mer pengar på kontot.. Kram

Fick denna kommentaren idag och sken upp som en sol! Så himla kul med nöjda kunder! Ni är viktigast för oss! It’s all about you.. not me =) Glöm inte att du/ni där ute kan recensera alla plaggen så andra kunder kan se vad ni tycker. Ni har väl heller inte missat att det finns videos under varje plagg så ni kan se dom ”in real life”?

Nu på fredag är det löning så då får ni som planerar att shoppa fylla varukorgen ordentligt, garanterar er att ni kommer bli supernöjda. Alla plaggen är såå fina och jag är nöjd med alla våra plagg och accessoarer vilket gör det hela mycket roligare! In och shoppa loss eller kika in sajten ni som missat den, notme.se! (Sajten funkar som vanligt nu!)

3 reaktioner på “Notme.se”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.