Destination Unknown.

Äventyret börjar bra i alla fall. Hann med allt som skulle göras innan jag hoppade på planet, pussa på Simon (fick göra en akut u-sväng och åka till arenan för att säga hejdå), spraytannas, packa inför hela helgen och inhandla lite småsaker. Så hann jag även med mitt byte på Arlanda, hade bara 10 minuter till avgång, det var bara att springa!

Väl framme stod det en taxigubbe med mitt namn på en stor skylt så jag slapp verkligen virra omkring idag. Nu ligger jag på hotellrummet och svettas, det är då varmare här nere i landet (hint!) än där uppe där jag numera är bosatt. Snart kommer en vän jag ska passa på och hänga med när jag är i trakterna, vi ska äta middag ute i solen. Underbart!

I morgon kommer taxin och plockar upp mig 06.50, ingen idé att sova känner en morgontrött tjej som jag. Hur ska jag komma upp? Mamma, ring och väck mig!

Jumpsuit H&M.

1 reaktion på “Destination Unknown.”

  • Alexandra skriver:

    Hej,
    beställde de rosa batik byxorna från notme.se häromdagen och fick hem dem idag, är super nöjd. Snabb och bra service och jätte gulligt att jag fick ett litet armband också, stort tack! Har kollat in en massa mer som jag vill ha, men får vänta tills det finns mer pengar på kontot.. 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.