Want you.

Dagens godbit hittar ni på BikBok. Fin virkad kofta, så avslappnat och snyggt att dra på sig. Jag kommer matcha den till jumpsuits, klänningar och linnen, shorts och sunnies vill vardags dra på mig den över axlarna sena sommarkvällar. Love!

2 reaktioner på “Want you.”

  • sofia skriver:

    Hej! Har en fråga angående L.A. Som jag förstått så bodde du där när du var 19-21 år gammal? Tänkte bara höra hur det är med klubbar och så, är det inte 21-års gräns på dem eller kom du in? Vore jätte tacksam för svar då jag själv funderar på att flytta dit! 🙂 Förövrigt tycker jag att du är jättefin och verkar vara en genomgo person!

  • Angelika skriver:

    Hej Sanne! jag börjar få lite smått panik. Jag ska ha bal den 5 Juni innan vi tar studenten och jag kan inte hitta någon lång balkläning någonstans, undrade om du visste några finna om det finns någonstan i butik eller på några hemsidor tack på förhand kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.