Obessesion.

Jag är besatt av hår. Jag älskar långa fina svall och har alltid varit svag för det.. Jag tycker det är så himla fint och jag trivs väldigt bra i långt hår själv. Självklart tycker jag ofta att det är jättefint med andra frisyrer också, väldigt ofta och det här med långt svall tycker jag passar unga tjejer.. jag tror jag helt enkelt har någon slags förkärlek till det.

Och så snubblar jag in på Clara Alonsos blogg och dör för en stund. Alltså den här tjejen? Hon har inte bara extremt bra känsla för mode och kläder utan hon har ett ansikte och hår to die for. När jag ser hennes långa, fina svall vill jag genast sätta i en hårförlängning. Jag är nöjd med mitt hår, det är långt och ganska friskt men det är inte tjockt, det ser dock rätt tjockt ut när jag gör något med det! Men det är inte i närheten av miss Alonsos!

Vad tycker ni? Skulle ni sätta i en förlängning om ni var jag för ett lite tjockare svall eller skulle ni råda mig att inte göra det eftersom det förmodligen sliter väldigt mycket på mina tunna hårstrån? Jag har ju någon slags fobi för fake-grejer på mig själv trots att lite hår hit och dit inte är hela världen så vet jag inte… Vad säger ni?

6 reaktioner på “Obessesion.”

 • Frida skriver:

  Testa hårförlänging för Guds skull! Säker på att du kommer att älska det 😀 Och att det skulle slita så hiiimla mycket på vanliga håret är bara en myt i många fall, testa testa! 🙂

 • Sanna skriver:

  först vill jag bara säga grattis till lanseringen av nya sidan !

  Sen tänkte jag skriva lite om min syn på löshår, jag har av naturen långt hår ( till svanken ungefär ) men jag ville testa att få lite fylligare hår och satte då i 60 slingor i håret.
  Det va jättehäftigt med riktigt tjockt långt hår, men jag upplever iallafall att det är sjukt varmt och skulle tro att det inte är allt för kul att ha löshår nu på sommaren. Iallafall jag tycker att det är varmt och svettigt och lite jobbigt att ha så mycket hår att hanskas med när man badar och vill ha bort håret.

  Så mitt tips är att vänta tills hösten om det är så att du är sugen på att fylla ut, men det är bara ett tips 😉

 • Sandra skriver:

  Hola! Tror du inte det skulle bli väldigt slitet? Jag gjorde massa saker med mitt hår förut, böt färg och grejer och det värsta som finns r att sitta och tänka ”faan det var ju snyggt innan jag slet sönder det” haha är lika besatt av hår som dig så för mig är det känsligt som faan, drömmer mardrömmar om sånt. Trivs du med ditt hår tycker jag att du ska låta det vara 🙂 men som sagt, jag är känslig med mitt hår 🙂

 • sara skriver:

  Jag tycker du ska prova clips isåfall, för då kan du sätta i det när du själv vill och det sliter inte på håret eftersom du tar ut det när du ska tvätta håret/sova osv. tycker att du iaf ska testa det innan du sätter i rikigt löshår

 • Klara skriver:

  När kommer make up artistens smink guide ut? 🙂

 • Sofie Larsson skriver:

  Det är värt varje krona! Bästa jag gjort i mitt liv!
  Microringar/micro-slingor sliter minst på håret och är väldigt praktiskt då du kan återanvända samma hår, så länge du sköter det väl och bara sätter om själva ringarna 1 gång ungefär var 3 månad, beroende på hur snabbt ditt eget hår växer ut.

  Kramar från en tjej som använt mig utav microringar i ett års tid och fortfarande är lika nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.