Happy Birthday DZ.

Jag önskar att vi kunde fira dig precis som din dag i L.A! Fira med en fet flyer från nattklubben Hyde, med liljor och fijivatten på bordet, med Silence som gick på 00.00, med dans i sofforna, ballonger, äta chokladtårta med händerna, skratta och vara helt sönderbrända från en heldag i solen. Åå! Helst skulle jag vilja att vi tog en sväng inom något texmex hak för lite nattkäk och sedan vidare till någon efterfest i hillsen som vi lyckas göra minnesvärd. Kanske få lite ångest när vi sitter och tittar ut över hela L.A för att utsikten är så vacker.. Hemskt gärna somna och vakna på din soffa också. Allra helst ska du ramla ur soffan och flyga 3 meter så att vi vaknar haha!

LOVE YOU! Hoppas du får den bästa dagen i ditt liv, det är din dag idag!

3 reaktioner på “Happy Birthday DZ.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.