Sleep away the sadness of today

Nu ligger jag och Simon nerbäddade i sängen. Vi tänkte slå på en film och glömma kvällens förlust, Simon hoppade in när det var 30 minuter kvar på grund av sin förkylning och gjorde helt klart ett bra jobb men det räckte inte så långt då Elfsborg vann med 3-0 varav ett var ett självmål. Inte en så rolig match alltså..

Det har helt enkelt över lag inte varit en jättebra dag idag. Jag har strosat runt i träningskläder för att jag tänkt och träna men har varit alldeles för seg och lat och gått och ätit godis i receptionen istället, woho heja motivationen. Some days are just not that exciting.

Vi hörs i morgon mina fina, nu stänger jag ner datorn för idag men innan dess bjuder jag på en look of the day.
Glöm förresten inte att ni hittar Notme HÄR tills adressen notme.se funkar igen!

LOVE, S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.