HOME.

Jag är tillbaka ”hemma” nu, reste hela dagen igår men hann med ett pitstop i Götet och träffa Bea en sväng och därefter mellanlandade jag i Simone & Henkes soffa där jag blev bjuden på god middag och dessert innan jag flög till Sundsvall där min älskling stod och väntade på mig när jag landade.

Börjar inte jobba online förrän vid två idag så jag och Mr har haft mysmorgon, han har samling om någon timme så vi har myst hela morgonen. It’s game day!! Håller alla mina tummar & tår för storvinst!

Ville bara kika in och säga hej. Kul att ni är så många som tävlar förresten! Jag vet att det var något fel på kommentarsfältet igår kväll i tävlingsinlägget men det är löst nu. Hörs senare!

Här kommer lite fler bilder från helgen.

LOVE, S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.