Fitme.

TIPS! Jag är inget foundation-fan eller har aldrig varit det i alla fall. Har sedan jag började med smink alltid hållit mig till foundation i puderform då jag tyckt att det gett ett naturligare resultat, vet inte om det är något jag fått för mig men det har ofta känts som att foundation har en tendens att se lite kakigt ut. Sedan det började tillverkas mineralpuder har jag varit ett stort fan av det då jag tror på att smink inte är så bra för huden och eftersom mineralpuder är mer skonsamt har jag hållt mig till det, vilket jag kommer att forsätta göra.. till vardags i allafall.

I fredags använde Sofie en foundation på mig från Maybelline som heter Fitme (i färgen 220) och herre min gud så fin den var. Min hy såg så himla fräsch och slät ut att det nästan kändes overkligt att titta sig i spegeln. Hett hett tips! Hon applicerade den med en liten svamp och det gav ett magiskt resultat.

Glöm inte att använda ett puder i samma färg över för att matta ner din foundation så att du inte blir glansig. Maybelline har ett puder i samma serie och samma ton som din foundation som är ett bra tips, även en superfin concealer, den ljusaste färgen. Kör på den och applicera under ögonen och runt näsan så kommer du att se helt fantastiska ut!

Glöm inte bort att detta är vad jag tycker, jag har läst många recensioner om denna foundation och det finns dom tjejer som tycker den är totalt värdelös så glöm inte bort att vi alla är olika!

5 reaktioner på “Fitme.”

 • Ulrica skriver:

  Jag är helt fast vid den oxå, min hud har aldrig varit så fräsch och man får ett grymt resultat! Ett tips är att blanda den med en concealer, PERFEKT!!!

  Tack för en superblogg 🙂

 • camilla skriver:

  känns värt att testa då! 🙂 är inte heller något fan av foundation, men mest föratt jag inte hittat någon som passar just mig 🙂

 • jossan skriver:

  Hej Sanne! Tack för en superinspirerande blogg 🙂
  Eftersom du gjort ett antal inlägg om din hy har jag förstått att vi har ungefär samma typ. Vill bara tipsa dig om BB-cream (som du säkert sett på reklam) som jag börjat använda. Heeelt fantastiskt. Är ju en färgad dagcreme som gör att man kan gå osminkad och ändå se superfräsch ut.
  Lycka till med bloggandet och alla dina framtida projekt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.