TÄVLING MINERALSMINK

Var med och tävla om ett helt kit från sminkmärket Asemera genom att svara på frågan nedan!

 Du vinner alltså ett sminkkit från det fina märket Asemera innehållande ett foundationpuder, en primer och en borste. Detta är ett nytt mineralpuder som jag håller på att prova just nu och det känns ljuvligt för huden. Jag gillar det hur mycket som helst redan! Det är skonsamt för din hud och det finns ett stort urval av färger så att du kan hitta just din ton på pudret. Det bästa med detta mineralsmink förutom att det inte innehåller några onödiga tillsatser är att det aldrig är testat på djur. Läs mer om Asemera här. Denna tävling kan du bara inte missa!

Vilket datum besöker Nelly Catwalk Norrköping?

Svara i kommentarsfältet så drar jag en vinnare på fredag.

 

246 reaktioner på “TÄVLING MINERALSMINK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.