March 28 – Save the date

Nu har jag designat kläder i 5 år. Jag har nog aldrig varit så nöjd med en kollektion som nu, kan kanske bero på att min favoritårstid när det kommer till kläder är vår. Jag har valt att plocka fram ljusa toner, något jag älskar och trivs i själv. Jag tycker också det är så fint att klä sig ton i ton så det har jag jobbat mycket med, färgat in tyger osv för att det ska matcha i exakt ton.

28 Mars kan ni i alla fall lägga på minnet, då släpps mitt första drop som består av min KAPPA! Alltså denna vårkappan är det snyggaste jag själv har sett, jag kan inte vänta på att bära den nu när det blir varmare. Den är helt fantastisk och kvalitén likaså. Samma datum kommer det även refill på mina skinnbyxor som blivit så himla populära och efterfrågade, jag använder ju mina typ jämt så jag kan inte annat än hålla med om att alla kvinnor borde äga ett par sådana, så himla sköna men användbara och lätta att styla. Dom är höga i midjan och sitter som en smäck på precis alla kvinnor jag känner som testat dom!

Här kommer lite bilder från studioplåtningen vi hade förra veckan. Så roligt!!! Det kommer även accessoarer som ni ser lite skymtar av…

Jag sminkade mig själv dagen till ära. En sminkvideo är på g, jag ska berätta allt! Ringen köpte jag vintage i Köpenhamn, superbillig var den, jag är så nöjd!

Vi håller på att försöka ta fram mina kostymbyxor i vitt men just nu är dom för genomskinliga så vi jobbar vidare, toppen kommer i alla fall in i vitt. Så fin är den!

Om två månader ryker denna rälsen, vad fort det går. Vissa av er har påpekat att jag inte ser lika glad ut, jag är en sådan som ofta ler stort på bild men anledningen nu är att jag tycker det är svårt att få över läppen över tandställningen när jag har lett stort haha, den fastnar….

Som nu ser här går plaggen inte exakt i ton så det färgas in nu!

 

Hur bra matchar inte min mockakjol ihop med vita toppen som snart kommer? Drömkombo!

Och här har ni världens absolut bästa skinnleggings. Gå ner i storlek! Tips! Jag bär en storlek mindre än jag brukar.

11 reaktioner på “March 28 – Save the date”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.