Sicko mode

Här hemma har veckans planer roddats om, jag var igår bjuden med DIF’s fruar på ljus och saltspa följt av middag men efter att jag varit på ärenden på morgonen (J var ledig) så kom jag hem till en sjuk och febrig kille och även fast J hade klarat det fint hemma själv såklart så var Frans så mammig och ville bara ligga på mitt bröt och det var nog lika bra för att vi gosade hela kvällen och i natt skickade jag ut J på soffan, Frans hade en rövarnatt med hög feber och hosta så vi har inte sovit mycket i natt.

Idag har vi inte gjort många knop, hela min värld gungade i morse av trötthet så när J kom hem från träningen sov jag i två timmar och dräglade till och med, fattar ni hur djupt jag sov då haha!! Nu är jag redo att vara mamma igen, Frans mår lite bättre men det kan nog bli en halvdan natt i natt igen, brukar bli så när han är sjuk. Nu ikväll väntar vi på en leverans från Furniturebox där vi ska få en gästsäng, ska visa er vilken smart lösning vi ska ha i Frans rum! Slutspelet sätter ju igång för J i helgen så jag tänkte att han kanske ska sova där i natt, det är nog lika bra så kan jag och Frasse kämpa på vi två i sovrummet <3 Ikväll var egentligen tanken att vi skulle ha workshop med SanneAlexandra team men det sköt vi på till nästa vecka.

Han blir så himla kelig när han är sjuk. Faktiskt sååå mysigt ändå.

Igår tog vi oss på en liten prommis i omårdet så fick Frans sova i friska luften.

Jag har suttit och kikat på killarna när dom lekt. Frans har inte hög feber längre så vi hoppas det ger sig fort! Ville bara säga hej från sjukstugan! <3

1 reaktion på “Sicko mode”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.