Lately!!

Heeej kära vänner <3 Jag älskar ett ni är så förstående när jag försvinner lite ibland, tro mig jag gör mitt bästa. Jag har ju haft en massa stress i mitt liv men efter att ha anställt min syster för ca 1 månad sedan så börjar allt nu benas ut, till en början behövde hon mig en del men nu jobbar vi så bra ihop, hon har verkligen kommit in det. Så kul!

Denna veckan är jag extra glad att hon är hos mig. Jag har ju givetvis tajmat in 2018 mest intensiva vecka i samband med att J är iväg med landslaget (visste inte att han skulle bli uttagen när det planerades) Denna veckan är intensiv pga jag lanserar min första skönhetsprodukt ihop med Swiss Clinic och ska ha ett eget litet lanseringsevent för maskerna + min nya höstkollektion samt plåta kollektionen en heldag och så en annan spännande grej jag gjorde idag. Men, det är ju kul! Jag har dock blivit så sjukt tålmodig insåg jag idag, när saker är försenade, när saker blir fel, när det rör ihop sig inför lanseringar, jag är van nu.. bara att hitta lösningar. Det hör till att stöta på problem in i det sista!

Hur som helst, vi har en tjejvecka här hemma förutom att Frans är en liten grabb haha, vi tre sover i Frans rum tillsammans för att denna veckan är sista renoveringsveckan och vårt sovrum är under konstruktion, det är så rörigt här hemma, jag vill inte klaga men det är lite sådär att ha det så rörigt. Men, snart så. Jag ser ljuset och vad bra det kommer bli. Man får sätta sådana saker i perspektiv, det är ju egentligen bara kul med en renovering!

Låt oss se vad jag pysslat med på sistone..

Mina föräldrar har varit här <3

Vi har lagat färsk pasta som vi handlade på..

Eataly, dröm att ha det så nära så man kan handla med sig lite gött hem på fredagar!

Vårt nya sideboard har kommit! Yay! Ni hittar det hos Newport, det är mitt nya favoritmärke Ruth & Joanna. Länk HÄR. 

Jag har promenerat med lillkillen <3

Jag har varit hos bästa Felicia på Sephora där hon har en ”brow-bar” Hon vaxade och färgade mina bryn, såå bra blev det. Jag bokade ny tid till om en månad! Allt sådant här som någon annan kan piffa lite extra bra är ju guldvärt när man är mamma och inte orkar lägga så mycket tid framför spegeln jämt!

Resultatet! Här är dom helt omålade, bara Felicias magic.

Jag har fått ett fint blombud av Odd Molly som blev glada över vårt samarbete <3 Blev så glada!

Dagen innan J hade lördagsmatch hade vi date night med lite charkisar och soffmys. Jag iförd min pyjamas som är mjukare än siden från Target haha. Jag köpte den inför att jag skulle föda, jag ville ha lite färg som skulle pigga upp på sjukhuset!

Vi har sovit bredvid den här lille killen. Han är så fin. Han kan inte sova i sin säng just nu, om vi ska flytta på den där den står nu måste den skruvas isär men denna veckan ska renoveringen vara klar så då kan han sova i sin säng igen.. dock är ju J borta så vi får se var han sover =) Han är ju så mysig att ha bredvid.

J hade matchdag och jag hade sparat lite kött till lunch men när jag kom ut i köket vid 08.30 stod J och stekte oxfilé till frukost, billigt… Som tur är så bringade det inte tur på matchen så det var första och sista gången haha. Jag hade aldrig ätit middag till frukost, jag älskar mina frukostar, mackor, kaffe och ägg!

Jag hade barnvakt förra torsdagen för jag skulle på min agentur, Cube House Warming Party. Jag bar kläder från min egen design!

Det var SÅ kul att träffa en massa vänner, kollegor och bekanta. Jag kände att jag börjar bli lite sugen på att ha en night out framöver med tjejerna, middag och några drinkar! Det var ett tag sedan. Jag har inte känt något sug alls för det men efter jul vore det kul med en härlig tjejmiddag <3

Idag har jag filmat något hemligt här hemma hela dagen…

Och nu ligger jag här utslagen men ändå med massa bra energi. Jag har just använt min egna skönhetsprodukt jag släpper i morgon ihop med Swiss Clinic – ser ni vilket glow?! Jag tycker glow är livet och hoppas ni kommer gilla min produkt lika mycket som jag. Här är jag helt osminkad och är så glad över vilken lyster min hy har pga produkten! Godnatt. I morgon ska min kollektion plåtas och jag har ju haft en tävling om vem som ska vara ansikte utåt med mig så det ska bli superkul i morgon!!!

6 reaktioner på “Lately!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.