SANNEALEXANDRA STOCKHOLM PHOTOSHOOT

Jag ihop med mitt SanneAlexandraStockholm team hade en tävling förra veckan där man kunde vinna att få vara ansiktet utåt ihop med mig för min höstkollektion. TACK alla som tävlade, ni är för fina!! <3 Vi valde Ida som vinnare som bor i Jönköping så i onsdags morse kom hela teamet hem till mig. Det var Therese Frieberg min bästa frisör, min fina make-tjej Daniela Kromms och så SA-team + vinnaren Ida och hennes gulliga vän Filippa som agerade Frasses nanny! STOR stjärna till dig. TACK!

Här lämnade vi lägenheten för att åka till studion. Jag har ett set från American Vintage.

Plåtningen gick bra!! Så roligt. Ida var jätteproffsig och min syster Linn fick också hoppa in och modella, bättre att se alla plaggen på flera olika personer, ellerhur?

Det var min vän Stefan Jönsson som plåtade!

ÄLSKAR denna tröjan ihop med kjolen.

Efter studioplåtningen när vi var klara med alla produktbilder åkte vi till Bank Hotell där vi plåtade lifestyle. Gud så fint det var, jag måste tillbaka!

TACK alla för en fin dag. Snart släpps kollektionen…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.