Bondeparet

Vissa av er kanske redan vet att det var min fina vän Caroline som vann Bonde söker fru och att dom fortfarande är ett par? Tro mig, detta är en match made in heaven. Hur stor är ens procentsatsen på att man hittar ”the one” i en sådan tv-show? Låg tror jag men Carro och Jocke är verkligen som gjorda för varandra. Jag minns det som igår när jag stod på Essingen i vår gamla lägenhet och stekte ägg och hur det dök upp ett meddelande från Carro på min faccebook där det stod såhär;

Jag minns hur jag tog upp telefonen och tänkte, jag tittar sen..

Om jag ska vara helt ärlig så tittade jag aldrig haha. Jag tänkte liksom inte att det var seriöst men det var verkligen Carros typ av kille det hann jag se! Jag drev med henne och sa ”sök du är ju tvkändis” efter att hon varit hos oss i NY när vi filmade Playmakers säsong 1. Och se hur det slutade? Hon sökte med lite tjat från sin syster och bästa vän och nu har dom precis renoverat sitt nya hus dom just flyttat in i. Dom spelar ju in en webbtv-show nu där man får följa deras renovering och igår var vi bjudna på fest på Tuna Gård för att se hur fint dom fått och fira att dom filmat färdigt. SÅ trevligt. Vilken underbar familj familjen Rickling är och det var så roligt att få umgås med Carro och Jocke, deras familjer + vänner. Så roligt verkligen. Tack för igår <3

Dom hade gjort så himla fint, dukningen i det vita tältet dom hade på gården hade kunnat varit till ett bröllop. Carro har verkligen fingertoppskänsla!

Skål och välkomna! Huset har blivit helt fantastiskt fint. Ni måste följa programmet när det börjas sändas nu i Augusti. Wow, jag hade velat checka in där hemma och stanna en vecka. Det var som ett fint boutique hotell.

Vid 22 smet tv-teamet som filmade lite under kvällen och festen började. Jag och J gick runt i området för att söva Frans och vilket lugn som infann sig, vi båda är sugna på att flytta utanför stan framöver. Vi är ju båda är ju unga och det finns mycket tid men vi ser fram emot den tiden också men just nu ska vi prova på stadslivet och bo mitt i smeten. Var sak har sin tid och sin charm men det är omöjligt att inte trivas på landet såhär, det var så lugnt och fint, vilka miljöer! Underbart.

Såhär fint var det när vi lämnade. TACK åter igen, magisk kväll.

2 reaktioner på “Bondeparet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.