Ivyrevel

I betalt samarbete med Ivyrevel.

Just nu har jag en rabattkod åt er hos Ivyrevel, med koden SANNEJ20 får ni 20 % rabatt på hela sortimentet, även reaprodukter.

Här kommer några av mina favoriter just nu. Länkar hittar ni under varje bild!

Älskar korta klänningar med lång ärm. Tycker att det finns en balans där, kort klänning tycker jag passar mest utan urringning och lång ärm, just kort klänning, utan ärm och djup urringning kan jag tycka blir lite mycket, i alla fall är känslan så på mig själv och vad jag trivs i! Denna är verkligen on point. Jag tycker även att draperade klänningar är smickrande för kroppsformen och denna färgen är bara SÅ fin. Länk HÄR.


Röd är en av mina favoritfärger så när jag hittade denna blusen med vida ärmar och snörning i halsen blev jag så glad. Precis min stil! Ni hittar den HÄR.



Stickade tröjor får jag aldrig nog av. Denna draperade är så himla fin ihop med höga shorts eller jeans. Tycker den är superfin att bära ihop med min Emil-hatt i sammet som också är en ny favorit, den kommer användas flitigt i höst. Hitta tröjan HÄR och kepsen HÄR.


Denna kavajen / klänningen är också så himla mycket min stil. Markerade axlar och markerad midja. I like! Passar också perfekt ihop med Emil-hatt! Ni hittar kavaj-klänningen HÄR.

3 reaktioner på “Ivyrevel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.