Champagne lunch with Richard Juhlin

I fredags bjöd världens härligaste Mira in till champagnelunch med Richard Juhlin på Nobis Hotell. Vi var ett glatt gäng tjejer (och Frasse) som fick avnjuta en lunch från Stefano Catenacci och dryck från Richard Juhlins alkoholfria bubblor. Hurra! Jag skulle iväg på bankmöte efter så att jag fick smita tidigare men jag hörde från Mira att dom blev kvar i flera timmar, långlunch. Härligt!! Jag hade gärna stannat.

Men jag och Frasse tackar i alla fall för oss, superfint styrt och grymt gott det lilla jag han äta och smaka. Richard Juhlin gör verkligen jättegod alkoholfri champagne, det är unikt, den är inte så söt utan smakar verkligen fräscht.

Jag satt mitt emot denna herren och frågade ut honom allt jag kunde om champagne, vilka viner som passar till vilken mat och mycket mer. Så intressant!

Rosebubblet är grymt gott!

Fina tjejer. Mathilda och värdinnan, Mira!

Vackra Valerie, det var hennes design jag bar på bröllop för ett par veckor sedan. Se HÄR. Och fina Marie som väntar tvillingpojkar! <3

Frans <3

Jag fick en sådan här härlig bordsdam, Sandra!

TACK för en härlig lunch <3

 

4 reaktioner på “Champagne lunch with Richard Juhlin”

  • Rebecca skriver:

    Hej Sanne Alexandra!
    Jag har köpt en jacka från din kollektion, den var tyvärr för liten men det var ingen retur fraktsedel med. Hur får jag en sån? Jag beställde en S men skulle behöva en M, jag har navy! Jätte tacksam för svar då jag försökt fått tag i dig på flera ställen. Kram

  • Sara skriver:

    Fina bilder!!
    Kan inte du göra ett inlägg om fina skor? Både högklackat och lågklack =) vet att du har ett par jättefina gråa sneakers, vart är dom ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.