Sandro and some monday thoughts

Topp & shorts från Sandro. Shortsen hittar ni HÄR och toppen HÄR.

Då var det måndag igen. Helgen bara swishade förbi, som vanligt och ändå så hade jag inte något planerat alls. Nu tänkte jag ta med mig lilleman och gå och hämta ut lite paket, köpa en kaffe och sedan gå hem igen, jag behöver dona lite, slå på en tvätt och få saker gjorda. Det är så mycket svårare att få saker gjort med bebis, oftast hinner jag börja göra något men blir avbruten mitt i haha. Så lite hemmafix och trix idag sedan ska jag ner till Hubso, mina samarbetspartners när det kommer till mina kläder / webshop och sedan ska jag luncha med pappa innan vi ska träffa min jurist och kika på ett avtal. I eftermiddag ska jag fika med en kompis!

I övrigt blir det en lugn och skön måndag, Sverige har ju bjudit på rekordvärme och nu idag är det lite grått ute så det är perfekt tillfälle att greja lite hemma, det är så tråkigt att vara inomhus när det är varmt och härligt tycker jag! Vi kommer nog beta av några avsnitt av 13 reasons why, vi är inne på säsong 2 nu och det börjar bli riktigt spännande…

Vill passa på att tacka Rebecca och Vanessa i deras podd ”Nu börjar livet” för dom så himla fina orden, tjejerna på Hubso talade om att dom hade pratat om mig i deras podd och slog på det och jag blev alldeles tårögd, så rörd. Jag blev verkligen jätteglad för dom fina orden <3 Tack. Ni är sådana stjärnor!

Detta blev verkligen ett spretigt inlägg, skrev verkligen bara rätt upp och ner allting som jag tänkte på haha. En sista sak, ni får inte missa Playmakers idag, så himla fint avsnitt tyckte jag. Härlig känsla! Ni kan se det HÄR. Vad tycker ni om senaste säsongen? Det är min favoritsäsong hittills.

1 reaktion på “Sandro and some monday thoughts”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.