This belly <3

Jag längtade så länge efter att få mage. Nu är den här, på riktigt! Det finns liksom ingen som missar den hehe. Den är så gosig nu, lite bökig om nätterna och lite i vägen när jag klär på mig eller kramar J annars bara mysig. Jag tror jag kommer sakna lilla magen men det ska bli väldigt mycket roligare att ha lille F utan på. J tycker det ser ut som när man var liten och la en boll under tröjan när man skulle cykla iväg haha. Jag är ju 100 % framåttung för tillfället.

Nu känns det i alla fall typ rätt nära….? Jag kanske sitter och gråter 10 dagar efter bf men jag vet inte, det bara känns inte som det är så långt kvar nu <3 Lille F, vi är redo när du är redo nu!! Min magkänsla säger att han är lite tidig, som alla andras…. Kanske kommer bli besviken men känslan har varit så länge. Vi får se.

2 reaktioner på “This belly <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.