That extra beauty boost!

I annonssamarbete med Nivea.

Nu när jag sover lite extra dåligt så behöver jag fylla på med lite extra c-vitaminer och antioxidanter i min hudvård. Det har varit en lång vinter och huden känns lite lätt grå och glåmig så att en extra boost såhär års känns väl passande för dom flesta?

Nivea har lanserat en ny serie som heter Nivea Q10plusC. Serien bygger på den klassiska Q10-serien men de har lagt till C-vitamin också. Det som händer är att C-vitaminet ger en extra boost till huden och skyddar mot fria radikaler. Jag hade inte hört så mycket om fria radikaler innan, men det är en av de främsta orsakerna bakom hudens åldrande. De kommer från UV-strålning och föroreningar, vilket det finns gott om här i Buffalo! Q10 är en enzym som finns naturligt i huden och fungerar som en energiboost. Den bidrar till cellförnyelsen och hjälper huden att hålla sig slät och motverka rynkor – perfekt att börja med i god tid!

Visste ni förresten att man ska börja med anti-aging produkter innan man fyllt 30 för att boosta huden lite extra? När jag fick höra det nyligen så kände jag att 30 närmar sig med stormsteg så att jag borde nog brassa på lite extra nu för att hålla huden spänstig, jag vet ju att åren jag har framför mig inte kanske kommer bjussa på sömn i överflöd.

Här har vi den lilla trion! Ni kan läsa mer om den HÄR.

Jag rengör ansiktet varje morgon med vatten och sedan kör jag dagskräm, alltid med SPF. Denna NIVEA Q10plusC Energäry  perfekt när du vill förebygga rynkor och hjälpa trött hud att se pigg ut igen. Så mjuk och doftar gott!

Jag bär numera alltid ögonkräm, efter att ha använt det i en månad kan jag inte sluta. Denna NIVEA Q10+C Energy Skin Eye Cream tillför extra fukt och det är ju just det jag vill åt runt ögonen, jag vill inte ha torra linjer där sminket fastnar i. Jag tror verkligen på att återfukta, mjuk hud ger slät hud. Torr och livlös hud är det vi alla vill undvika! Jag vill alltid åt lyster, lyster lyster.

Och lite extra boost på natten är det som är det viktigaste, då jobbar huden som mest. Denna nattkrämen NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream reparerar hudskador och preppar huden med massa antioxidanter som ger huden ny energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.