DISCO BELLY <3

Lördagskulan <3 Såhär såg jag ut igår när jag och J skulle iväg på en välgörenhetsgrej med laget. När alla efter eventet gick ut så stack jag och J på dejtnight och åt sushi. Kanske lika bra att passa på!

Nu klev J precis ut ur dörren, laget har rookiefest och nu ska dom iväg och stöka i ett dygn. Jag sa innan han gick ”hoppas vi ses på sjukhuset” det ska bli min nya grej, sista veckorna nu när han åker iväg ska jag hoppas att vi ses på sjukan och att lillisen vill ut. Han kan dock få hålla sig inne 2-3 veckor till så att han är helt färdigbakad.

Tröja H&M och gravidjeans H&M länk HÄR. 

4 reaktioner på “DISCO BELLY <3”

 • Julia skriver:

  vilken liten och näpen mage!

 • Sara skriver:

  Jag vet att du har fått frågan förut, men jag kan inte minnas att jag har läst hur du förhåller dig till kostråd för gravida och eventuella skillnader mellan USA och Sverige t.ex. angående sushi, opastöriserade produkter, vitmögelost osv. Kan det verkligen vara så farligt Om det nu ser olika ut i olika länder??Vad säger man i USA?
  Jag själv saknar verkligen chevré och blir lika frestad varje gång du publicerar en bild på det, haha!

  • sannealexandra skriver:

   Heej 🙂 I Usa beror på det vilket doktor du har, så du lyssnar på den du har och så får man göra egen research. Min första doktor var superstrikt medan den jag bytte till inte alls är lika strikt. Så som du säger, det är olika, jag tror mest att doktorer här är rädda för att bli stämda så dom tar hellre det säkra föra det osäkra och är lite väl hårda, kan jag tycka 🙂 Men man gör som man vill. Enligt min barnmorska så kan du äta ostar som är pastöriserade, därav köper jag isåfall getost som är det! Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.