A friday and saturday in my life

Så hur kan en fredag och lördag se ut för mig i Buffalo i tredje trimestern när J är på roadtrip? Häng med!

Igår hade jag en massa jobb att bocka av så när det var gjort för helgen så åkte jag och åt min favoritbowl på Squeeze Juice. Denna är ljuvlig. Som en dessert men bara massa nyttigheter i!

Jag skulle iväg och spraya mig inför min babyshower i morgon och jag lovar er – det regnar 9/10 gånger när jag ska göra det. Jag älskar att spraya mig, jag skulle aldrig sola solarium igen och att spraya sig när man är gravid är helt ofarligt. Perfekt med en liten februaribränna!

Tjejerna på Buffalo Skin Boutique dit jag går skrattade bara när jag kom in eftersom det åter igen regnade, det slutade med att ena tjejen ledde mig till bilen med ett paraply. Haha. Dom är så himla gulliga.. och duktiga. Igår var jag såhär brun innan jag duschade av bronzern i morse, som man ska göra. Det blir lite väl brunt med den denna årstiden!

Jag hade fått hem samples på Sanne Alexandra smink som jag är sugen på att lansera. Jag är så himla peppad på att ta fram ett läppstift i en perfekt ljusrosa nyans. Ni vet ju att mitt nya koncept är att ta in alla mina ”must – haves” och ni vet ju också ni som läst bloggen länge att jag är en riktig fantast av Nivea Pearly shine läppsylet så just nu håller jag på att hitta något i liknande färg som håller bättre. Jag testade lite igår kväll och fortsätter att prova ordentligt under helgen för att verkligen känna efter…

Jag pysslade även igår kväll med att tvätta lillis garderob. Jag har inte hittat ett enda tvättställ här borta och jag har frågat efter det men dom verkar inte förstått vad det är på dom butiker jag frågat. Igår agerade det mesta i vårt hem tvättställ haha.

Jag kände mig brun och fräsch!


I morse när jag vaknade gjorde jag en stor skål med grekisk yohurt, honung, bär och nötter och så satt jag och läste i över en timme. Sådan härlig start på denna lördag! Jag vek sedan ihop lillens kläder jag har börjat tvätta, det är helt galet vad grejer han har redan… Jag tänker att jag ska tvätta i ordning resten av  hans kläder i morgon kväll och flytta hans lilla garderob han har inne i vår garderob till gästrummets.

Någon av dessa gulliga björndräkter måste han bara åka hem i från sjukhuset. Åh <3

Jag drog på mig en sporttopp och gjorde mig redo för gravid-yoga. Jag skulle möta upp Alex min kompis där och insåg när jag tog denna selfien att jag hade bråttom!

Väl där så var det som vanligt som en liten helig upplevelse, så fantastiskt skönt för kroppen. Man känner verkligen att det är gravidanpassat, efteråt kände jag mig helt mjuk och skön i kroppen, höfterna och ryggen framförallt.

Åkte sedan direkt efter för att göra en blow dry, ingenting var öppet i morgon när vi ska ha vår baby shower så jag chansade på att det håller sig. Haha, Jacob kommer undra varför jag ligger och ser ut att vara tagen ur Våra bästa år när han kommer hem nu i natt, jag kommer ligga här med perfekt fönat hår och en bränna. Det hör inte till vanligheterna haha!

Jag gjorde bara en helt vanlig föning. Jag ville bara åt lite volym!

Jag var klädd från yogan men den här mysiga jackan till, ni hittar den HÄR (adlink) och skorna HÄR.

Sedan slängde jag i mig lunch och åkte till Target för att köpa presentpapper och lite fint att lägga tjejernas presenter i till i morgon.

Såhär tjusigt blev håret. Tips till er som inte känner er så bekväma osminkade för tillfället, en spraytan i februarimörkret hjälper till, jag lovar! Jag kände mig superfräsch idag efter att ha sovit ut, yogat, gjort en spraytan och fått håret fönat. Helt underbart!

Efter det piffade jag till naglarna. Alltså att göra gel-naglar här kostar 15 dollar? Är det inte sjukt billigt om man jämför med i Sverige? När jag gjorde gel i Sturegallerian senast kostade det 900 :- Helt galet.

Sedan lagade jag middag här hemma, pratade med Sofia i telefon i någon timme. Vi har samma livscoach och det är så roligt att göra denna resan ihop, vi älskar att prata av oss om det. Sedan slog jag på J’s match och smsade samtidigt med tjejerna inför babyshowern i morgon och provade mina två alternativ på klänningar. Nu tror jag nog att jag känner lite mer för alternativ 2, vad tycker ni? <3

Efter att matchen var slut har jag nu röjt i ordning här hemma, när J är borta brukar det finnas tendenser till att jag röjer runt lite särskilt när jag provat kläder. Så nu är det fint och härligt här hemma och jag ligger här och skriver till er, J landar om någon timme så jag kommer nog somna lite innan han kommer men vaknar gärna av att höra att han är hemma, jag har saknat honom <3

8 reaktioner på “A friday and saturday in my life”

 • Helene skriver:

  Du ser helt fantastisk ut! Hvor er kjole nummer to fra?

 • Mara skriver:

  Nummer 2?

 • Josefine skriver:

  Klänning nr 2! 🙂

 • Matilda skriver:

  Hej! Var är dina vita sneakers ifrån??

 • Madde skriver:

  jääätte söta overaller men du ska väll föda i april??
  Jag vet inte riktigt vad ni har för väder jämför med Sverige, men han kommer få värmeslag i de där tror jag! 🙁
  Små bebisar är otroligt känsliga för värme och ska ni åka bil hem så kommer du få klä av hela honom innan du sätter han i bilen!
  Satsa på en tunnare onsie, och ta med tjockare filtar som du gosar upp honom i när ni går till bilen som du sen enkelt kan ta av när ni fått värme i bilen eller om du märker att han blir för varm/kall.
  Ett spädbarn som blir för varmt är så farligt och de kan inte reglera temperaturen som oss vuxna! Det är nog en av de vanligaste anledningarna till att de är missnöjda i början.
  Jag tyckte det var otroligt svårt i början med hur mycket kläder de små skulle ha, men nu väntar jag nummer 2 i april också, vilket jag är överlycklig för att man slipper handskas med vinterkläder och doningar som jag fick göra med första:)
  Ett tips bara<3

  • sannealexandra skriver:

   Jo jag ska föda i April vi får se hur vädret är då och ifall dom behövs 🙂 man vet ju aldrig med April-väder och inte heller när han kommer men vi lär väl märka om dom är för varma eller vad han behöver! Kram!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.