Äntligen kom frågan!! // Finally I got the question!!

Igår var jag runt och fixade med lite grejer, shoppade det sista julklapparna, fixade naglarna röda till julen (körde samma färg som sist) och köpte på mig lite nödvändigheter till julen. J är tillbaka och spelar igen och har inte tid att köpa saker att lägga i min julstrumpa så jag fyllde den själv igår haha. Jag köpte bla detta nattlinnet från VS, visst är det fint? Såå fint. Nu syns lilla bulan där igenom. Länk till nattlinnet HÄR.

Vet ni vad? Igår när jag gjorde naglarna frågade killen som gjorde mina naglar ”And when are you due?” Jag blev så himla glad. Han såg bulan! Ganska modigt att fråga men som tur var så stämde det ju haha.

Jag ska nog fira det med att bära något tight ikväll på matchen, J är tillbaka efter att ha missat 24 matcher denna säsongen, jäkla skador!! Men nu är han tillbaka och fit for fight så det ska bli superkul att gå till matchen. Jag ska showa lille F som bara den! <3 6 månader gravid, inte så tokigt. Nu drömmer jag enbart om honom, igår natt förlöste jag honom, nu i natt träffade jag honom igen. Helt sjukt!

// Yesterday I was doing a lot of errands, last minute shopping and so on.. I also went to do my nails in the same red as last time and the guy who did my nails asked me ”So when are you due?” YES! Finally. He saw my bump!! Woho! After I did my nails I was going to help J put some stuff in my christmas stocking haha, he does not have times this week so I helped him out. I bought this cute lingerie, isn’t so cute? I love it. Link HERE. I think Ill celebrate being 6 months pregnant and that I finally show tonight with wearing something tight haha. It’s J’s first game back to from his injury, he’s been missing 24 games so It will be so much fun to go watch the game tonight, me and little F! <3

2 reaktioner på “Äntligen kom frågan!! // Finally I got the question!!”

  • H skriver:

    Tack Sanne för att du är en sån inspiration och glädjespridare! Fortsätt i samma bana, världen behöver fler som du. Man kan verkligen se genom tv-rutan vilken varm och fin människa du är. Jag blir motiverad att se världen mer positiv på grund av dig. Lycka till med bebisen, önskar dig verkligen all lycka det förtjänar du. Kramar från en cyberspace-vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.