Gravidinspiration! // Pregnancy Inspo

Här kommer en outfit från igår. Jag tycker det är svårt att hitta fina gravidkläder och är helst själv kreativ i min egen garderob, sätter gummisnoddar i midjan på mina egna jeans, byter ut det mesta mot stretch, bär stora vanliga tröjor och klär mig efter hur kroppen förändras på bästa sätt, enbart för att gravidutbudet är så tråkigt och mycket känns inte alls som min stil. Jag vill liksom inte helt tappa min stil för att jag bakar en liten bebis!

Men, jag är så glad över dessa gravidjeansen, dom sitter faktiskt ganska bra och jag gillar dom. Dom flesta gravidjeans jag provat har så dålig fit och sitter löst vid knäna. Dessa från H&M är ett kap, 299 riksdaler! Ni hittar dom HÄR. Vi kan ju prata i ett helt inlägg om hur sköna dom är haha! Tishan köpte jag från Topshops gravidkollektion, helt klart något jag skulle använda om jag inte var gravid också så denna outfiten är faktiskt helt i min stil trots att kläderna är gravidanpassande. Tips! Tishan hittar ni HÄR.

Så, ja, jag blev faktiskt glad över att bära en helt gravidanpassad outfit som kändes precis som jag.

// I feel that its very hard to find good maternity clothes, most of the clothes I find is not really my style and I don’t want to loose my style because Im pregnant so I usually wear clothes but need to be a little more creative with hair ties and stuff in my waist. I also wear a lot more leggings, stretchy clothes and loose sweaters and knitwear. But, I found a pair of pregnancy jeans that I really like from HM, you find them HERE. What I also found the other day was this tee from Topshop Maternity, It’s totally something I would wear if I wasn’t pregnant so I was very happy yesterday when I could feel like myself even though the clothes was maternity costumized.

2 reaktioner på “Gravidinspiration! // Pregnancy Inspo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.