En tisdag i mitt liv och SJUKA graviddrömmar // A regular tuesday in my life and CRAZY nightmares

Efter min morgonpromenad  igår satt jag med en massa jobb framför datorn, ringde sedan en kompis och catchade upp. Strax innan J skulle komma hem hoppade jag in i duschen, fräschade till mig (ibland är jag så sunkig när jag sitter hemma och jobbar!) Drog på mig mina tights från Spanx, sjukt sköna! Länk HÄR och en hoodie från Ragdoll länk HÄR och så åkte jag och J och åt lunch på vårt nya favoritställe Organic 3 café, kör en standardmeny där nu med soppa till förrätt sallad eller wrap till varmrätt och så brukar vi ta kaffe och kaka till dessert. Mmm! Verkligen ny favorit och stor meny har dom också så att jag har mycket att testa!

Efter det åkte vi till Lexington en matbutik vi just fastnat för. Handlade alla ingredienser till gårdagens tacos och sedan åkte vi förbi Capello och gjorde varsin pedikyr eller det slutade med att vi båda bara körde varsin fotmassage och så fixade jag mina naglar i en höstig färg. Avslutade kvällen i soffan i J’s tröja, shorts från mitt eget märke och så tittade vi J’s match och åt tacos. Lugnt och skönt, förutom i magen, där är det allt annat än lugnt haha!

Vaknade i morse av mardrömmar som vanligt, jag drömmer typ 2 dagar i veckan att jag festar haha, det är SÅ sjukt. Jag vaknar helt svettig och bara ”MITT BARN!” I mina drömmar är jag liksom aldrig med och festar så utan det handlar mest om ångesten efteråt, att jag festat fastän jag inte VILL. Vad är det för konstiga drömmar?! Jag vet att mardrömmar är jättevanligt under graviditeten och nu när jag skrev ut detta på instagram så har säkert 150 tjejer svarat att dom drömmer samma sak haha, lite skönt att höra.. Känner mig helt knäpp och skamsen när jag vaknar. Det måste vara någon förberedelse för det som komma skall? Att man redan nu förbereder sig för sin roll som mamma och vill skydda sin lille mot allt där ute. Jag vet inte <3 Drömmer ju liksom om sådant som skadar bebisen. Igenkänning? Jag har även drömt att jag tagit droger och det är jag SÅ emot och ingenting jag skulle någonsin hålla på med så det är såååå sjuka drömmar?!

Nu ska jag dra på mig mina tights, smörja magen lite till (som KLIAR!) och åka och köra veckans första barre-pass, woho!! Puss på er!

// Yesterday I took a morning walk, worked by my computer for a couple of hours, called a friend and then I jumped in the shower, sometimes when I work from home Im not very fancy haha… So, after I took a shower me and J went to our new favorite lunch spot Organic 3 cafe. It’s so good!! We have our tradition there now, always start with soup and then a wrap or a salad and end the lunch with a cookie and coffee, they have the best cookies! Yum. Im so glad they have such a big menu, Im gonna try everything haha! After that we went to Lexington to get all the ingredients for tacos, on our way home we stopped at Capello for a foot massage and manicure (for me) wanted to do a more dark color for fall. Ended the night in J’s sweater, watching J’s game and ate tacos. A regular tuesday in my life.. <3 Now im gonna change to my work out clothes, Im doing my first barre class for this week, so excited! Xo

Btw! I have the craziest nightmares ever, Im dreaming about that Im partying and drinking a lot and waking up sweating with PANIC and like ’AHH MY LITTLE BABY’!! It’s so weird. I wrote this on my instagram and I got like 150 answers of girls who’s been pregnant and dreaming the same. It’s sooooo horrible, I wake up so sad!! Haha. It’s insane. Anyone else that have been dreaming stuffs like this while being pregnant?

Tights HERE, Sweater HERE.

3 reaktioner på “En tisdag i mitt liv och SJUKA graviddrömmar // A regular tuesday in my life and CRAZY nightmares”

 • amanda skriver:

  Hej!
  Hade varit roligt ifall du länkade lite budget kläder till exempelvis skolan men även sköna sweatshirts osv att ha hemma!
  Hoppas allt är bra med dig 🙂

  mvh, Amanda

 • Effie skriver:

  I am pregnant and did the exact same of nighmare recently, I think we want to make sure we take care of our babies seriously 😉

  I have question: you are not afraid of eating salad outside of your place? my doctor said I should not eat salad from outside as you do not know how it’s been washed. Do you ask about the washing process, how do you do??

  many thanks!!

  xxx

 • Hanna skriver:

  Vad heter nagellacket? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.