MY EVERYDAY MAKE UP TUTORIAL

Dom dagar jag sminkar mig, sminkar jag mig såhär. Jag är inget proffs och jag har nog mycket mer att lära av er än vad ni har att lära av mig. Men, er önskan är min lag så här kommer äntligen den efterfrågade sminkvideon. Jag pratade på Engelska för att jag ska slippa spela in två.

Alla länkar till produkterna jag använder står i YT-beskrivningen under videon. Hoppas ni gillar den! Xo

// Those days when I wear make up, I wear this. Im definitely not a pro, Im sure you have a lot more to teach me about make up than I do. I just found a routine that works well on me so I hope you’ll like it. Im sorry if my english is not perfect, I hope you understand anyways. Find all the products below the video, I added all the links there. Xo

8 reaktioner på “MY EVERYDAY MAKE UP TUTORIAL”

 • Sara skriver:

  Älskar att du använder fingrarna till concealern. Jag gör detsamma och får skäll av min vän som är make jo artist?

 • Carolina skriver:

  Detta var ju helt sinnes!
  Vi sminkar oss på (nästan..) exakt samma sätt! Bortsett från tre skillnader…1, jag tar på foundaion innan concealer,
  2. jag har inte smashbox utan använder Bare minerals all over face colour, färg:warmth (kan rekommenderas) och 3. min highlighter är från & Other stories. Annars är vi helt identiska i sättet att sminka, helt sjukt…

  Kan inte annat än berömma sin sminkvideo, Ha en fantastisk vecka Sanne 🙂

 • Hannah skriver:

  Märker också att vi sminkar oss väldigt lika, tycker det är perfekt sminkning som passar till allt och ska man iväg på fest/middag så kan man bara lägga till en snygg skugga på ögonen! Men fick ändå inspiration och nytänkande till mig själv, framförallt på ögonen! Tack! ?

 • Jennika skriver:

  Verkligen superbra tips, Sanne! Ska köpa både Bare Minerals och cover all mix för jag ÄLSKAR hur finishen blir.

  En fråga, vad är det för stor, fluffig borste du använder till pudret?

  Ha det bäst och ta hand om lilla magen. ???

 • Tova skriver:

  Hej Sanne!
  Älskar din sminkning, så himla naturlig och ger det där ”lilla extra”, fick så mycket härlig inspiration!
  Tänkte fråga vilken av id bare minerals foundationpuder du använder, är det ”matte” eller ”original”?
  Tack för all glädje du sprider, både på bloggen och instagram, dessutom såå roligt att få följa din graviditet ????

 • Sofie skriver:

  Härlig video! 🙂
  Vad heter ditt fina nagellack som du har i videon och vart kommer det från? ?

 • Julie skriver:

  Sanne, you’re just too beautiful.
  It’s hardly surprising that you don’t need tons of make-up #SoJealous.
  I got one question: What kind of Face-Skin-Treatments do you use? Your Skin looks always so shiny and fresh. #JealousAsWell 😀

  And one Hint: ”Nivea” is actually a German brand – but thats just Input of an smartass 😛

  All The Best for you and your Baby <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.